Duurzaam Veranderen

Een Agile aanpak voor de duurzame transformatie van uw bedrijf. Duurzame Innovatie gebeurt zo stap voor stap, haalbaar en betaalbaar.

Een duurzame verandering in 4 stappen.

Duurzaamheid ZIEN

Op de Duurzame Innovatie Trip neem ik u, zero emission, mee naar 4 geselecteerde bedrijven die hun verhaal brengen. Hoe kozen zij het probleem dat ze duurzaam wilden oplossen? Welke uitdagingen kwamen ze tegen in de zoektocht naar een duurzame oplossing? Hoe kregen ze het gefinancierd? En op welke manier werd hun idee schaalbaar?

Duurzaamheid BESPREKEN

Duurzaamheid is een thema dat veel mensen en bedrijven afschrikt. Het ruikt naar doemscenario’s en klinkt als een onmogelijk haalbare kaart voor veel sectoren. Tóch is er nooit een beter moment geweest om het debat op gang te brengen. Vertel over jouw visie op duurzaamheid in jouw organisatie en breng het gesprek op gang.

Duurzaamheid IN ACTIE

Innovatie is mogelijk in kleine stappen en op een Agile manier. Experimenten zorgen voor inzichten. Inzichten leiden tot goeie conclusies en de creatie van nieuwe producten of diensten. Je hebt daarvoor geen eindeloos budget of 3-jaren-plan nodig.

Duurzaamheid SCHALEN

Duurzame business modellen schalen pas vlot dankzij de juiste partners gebaseerd op een open samenwerking en een duidelijk uitgesproken waarde uitwisseling. Sommige uitdagingen in duurzaamheid kunnen schaalbaar worden dankzij technologie. Kamon kan mogelijke technologische partners de moeilijke vragen stellen om zo te komen tot goeie, kost-efficiënte, future-proof technologie keuzes.


Action should always be preferred over inaction.

No idea who this is from. But it makes sense.