Over Kamon

Kamon is mijn nieuwe bedrijf, gestart in het onvergetelijke 2020. Na jaren van succesvolle projecten in Digitale Innovatie en Transformatie richt ik mijn pijlen nu op de nood aan Duurzame Innovatie.

Foto credits Monica Monté

Ik heet Ines Vanlangendonck en ik bouwde de afgelopen jaren een sterke technologische kennis op in combinatie met jaren ervaring in methodische Digitale Transformatie. Klanten zeggen dat ik goed ben om complexe uitdagingen gestructureerd te krijgen en om ze vervolgens inzichtelijk te maken voor niet technische stakeholders. Ik ben bovendien doordrongen van Agile werken.

Naast Digitale knowhow heb ik al best wat grijze haren verdiend als ondernemer. Ik startte met Orbis, een klein internet agency in Chili in 2002, daarna RedTree (vandaag Formica), een Content Management Integrator in 2008 en tenslotte Foursevens, een Digitaal Innovatie Agency in 2011.

Na een grondige training in Sustainability aan de Cambridge Institute of Sustainability Leadership, begon ik te onderzoeken hoe ik mijn eigen expertise ten dienste kon stellen van de grote nood aan duurzame innovatie waar bedrijven vandaag voor staan. Uit dat hersengekraak ontstond Kamon.

Ik geef regelmatig lezingen over innovatie en schrijf al eens artikels over het kruispunt, of de botsing zo je wil, van technologie en duurzaamheid.

Wat men zegt

Ines is both calculating and creative, traits that make her extremely effective.

Gunter Boutsen

There is nothing foolish about hope.

N.K. Jemisin

You had the power all along my dear.

The Good Witch – Wizard of Oz